Cursuri inot bebelusi

Vârsta
6 - 24 luni
Durata
30-50 minute
format
antrenor personal

bebelusii invata fara frica la 6 luni

A-i ajuta pe copii sa depaseasca frica de apa sau reticenta fata de o situatie noua cere creativitate, determinare si reactie instinctiva. Motivarea, provocarea, recompensarea, calauzirea si educarea unui bebelus pentru a trece in mod firesc prin acest proces necesita un antrenor personal care sa aiba experienta, rabdarea si resursele emotionale potrivite.

Primul pas important este acomodarea bebelusului cu noul mediu care trebuie sa fie pozitiv, cu o atmosfera atragatoare pentru simturi, folosind jocuri, cântece si jucarii colorate. Acomodarea cu antrenorul se face prin atitudinea acestuia, caldă, parinteasca si care il face sa se simta in confort si in siguranta, iar aici experienta si pregatirea antrenorului personal sunt esentiale.

02.

Ai răbdare și vei avea rezultate
Experiențele prin care va trece bebelușul sunt extrem de importante pentru dezvoltarea lui intelectuală și fizică. Nu uita că în apă el se poate mișca liber din mâini și picioare, mult înainte să poată alerga sau să meargă pe bicicletă.

03.

Observă schimbările
În timp vei observa un somn mai bun al bebelușului, o energie uriașă atunci când este treaz, o musculatură în dezvoltare, deprinderi naturale precum preindere, agățare, întinderi și manevrabilitate excelentă a corpului datorită beneficiilor pe care le obține venid 1-2 ore pe săptămână la înot.


inot pentru bebelusi
Beneficii pe termen lung