De ce sa alegem un antrenor personal de inot?

De ce sa alegi un antrenor personal de inot pentru copilul tau incepator?

 

În cadrul clubului Înoată cu Andrei ai mai multe posibilități de a lua lecții de înot. Pentru început, îți recomand să iei în considerare clasele de înot cu antrenorul personal. De ce? Află mai jos!

Cursurile de înot cu antrenor personal

Înotul este un sport grozav! Iar dacă vrei să îți înscrii copilul la înot, poate alegerea la care te gândești sunt cursurile de grup. Este o idee bună, mai ales datorită mediului vesel în care va fi integrat copilul, însă, pentru început, mai bine alegi varianta lecțiilor individuale. Pentru că nu există în această lume doi oameni care să fie la fel, lecțiile de înot individuale, desfășurate sub ochii atenții ai antrenorului personal se vor potrivi ca o mănușă pentru cel mic.

Care sunt beneficiile cursurilor de înot cu antrenor personal?

  • Cel mic se poate desfășura în propriul său ritm, mai ales dacă este la început și nu a mai avut experiență cu înotul. Antrenorii noștri sunt înarmați cu o răbdare de neclintit!
  • Lecțiile de înot sunt personalizate pentru abilitățile sale, iar antrenorul personal va ști care sunt tehnicile care trebuie îmbunătățite.
  • Se va bucura de întreaga atenție a instructorului pe tot parcursul lecției de înot. Acesta îl va corecta pe cel mic și îl va încuraja. Antrenorul personal va deveni, chiar într-un timp foarte scurt, cel mai bun prieten al celui mic!
  • Vei primi un feedback mult mai autentic deoarece antrenorul chiar a stat cu ochii pe cel mic! În funcție de acesta, se va stabili parcursul următoarelor lecții. Asta nu înseamnă că al tău copil nu se va integra la cursurile de grup! Doar că este bine să știi la ce nivel se află și ce talente îi pot fi puse în valoare.
  • Copilul tău poate scăpa de frica de apă! Când vine vorba de această frică, antrenorul personal este singurul care îl va ajuta să o depășească și, prin Metoda lui Andrei, cel mic se va îndrăgosti de acest sport!
  • Antrenorii noștri personali sunt calificați, iar rezultatele obținute de ei, atât ca instructori, cât și ca sportivi, vorbesc de la sine! Copilul tău va fi în siguranță la bazin și va evolua de la o lecție la alta!
  • Vom stabili împreună scopurile și le vom realiza! Dacă cel mic își dorește să învețe anumite tehnici, fii sigur că aceste obiective, cu determinare și muncă, dar și prin joacă, vor fi atinse!
  • Vei vedea că, la sfârșitul lecției, se va crea Triunghiul Încrederii în care noi credem foarte mult – legătura strânsă dintre sportiv – antrenor – părinte, toți trei având roluri diferite, dar la fel de importante.

Dacă te-am convins, noi suntem la un apel/click distanță! Îți putem recomanda cea mai bună clasă de înot pentru copilul tău, precum și antrenorul personal potrivit. Abia așteptăm să ne cunoaștem!

Clase de inot copii

Sper ca ti-a placut acest articol. Distribuie-l prietenilor tai care vor sa invete sa inoate sau sa vina cu copiii la cursurile de inot.

inoata-cu-andrei-vacanta-la-mare

Vara la mare

VACANȚĂ LA MARE – COPILUL TĂU ȘTIE SĂ ÎNOATE?   Vara este cel mai iubit anotimp de către cei mici – căldura este mare, la