Despre Inoata cu Andrei

Viziunea clubului „Înoată cu Andrei“ se bazează pe ambiţia noastră de a preda înot asa incat cursantul să se simtă confortabil și respectat, unde antrenorii sunt modele de comportament moral, aspect și conduită sportivă.

despre noi

În 2018, am infiintat Inoata cu Andrei pentru a oferi cursuri de initiere in inot tuturor celor care isi doresc acest lucru si am pornit de la a privi aceasta activitate prin ochii unui parinte care-si aduce copilul la inot sau al unei persoane adulte care vine sa invete sa inoate. De asemenea, am infiintat acest club si pentru aceia care vor dori sa faca inot de performanta sau sa participe la competitii sportive de amatori prin continuarea antrenamentelor de perfectionare de la un nivel tehnic mai ridicat. De aceea, initierea o facem intr-un singur fel: doar cu antrenor personal.

Ne poti recunoaste mereu prin echipamentul unitar si insemnele distincte ale clubului. Dintr-o singura privire vei remarca sigla „Înoată cu Andrei“ pe castile de inot, pe prosoape, pe tricourile clubului, ne vei remarca prin faptul ca purtam ochelarii de inot dar, mai ales, prin costumele de neopren intregi, identice. 

 

ISTORIA
NOASTRă

2018 a fost anul în care s-a înființat clubul de înot „Înoată cu Andrei”, oferind zi de zi cursuri de înot predate modern cu o metodă complet diferită și adaptată cerințelor vremurilor în care trăim. Încă din prima zi am predat cusuri de înot pentru bebe, copii și adulți la bazinul din clubul Alexandreea Fitness & Spa, situat pe Bdul Basarabia 37-39, sectorul 2-3, București. Peste 1000 de copii și adulți care au venit la cursurile de înot au reușit să învețe, să aprecieze sportul, să îl practice cu drag, în fiecare săptămână. Rezultatele noastre sunt excelente pentru că nu avem niciun copil sau adult care nu a reușit să învețe să înoate, indiferent de vârsta, teama sau îndemnarea pe care o are.

garantam calitate la cursurile de inot