Despre Inoata cu Andrei

Alături de noi, copilul dumneavoastră va învăța să înoate, să înțeleagă bine apa și să devină pasionat de înot. Antrenorii de înot din echipa noastră, urmează o filosofie empatică, plină de profesionalism. Vino să vezi calitățile noastre într-o ședință de probă!

despre înoată cu andrei

 

Clubul Înoată cu Andrei a fost înființat în 2018, de Andrei Cozariuc, înotător de performanță între 1995-2007.

Idea de a înființa propriul club de înot, a pornit de la dorința lui Andrei de preda cursurile de înot pentru începători, într-o manieră complet diferită, una modernă, plină de empatie și respect pentru cursanții care își doreau să învețe să înoate.

Filosofia această a atras foarte mulți cursanți și abordarea relației antrenor-cursant, prin respect și încredere, a pus bazele unui mod de predare al înotului, ancorat în prezentul în care trăim, raportat la nevoile celor mai mulți cursanți.

Echipa de antrenori de înot a clubului nostru, este formată din oameni profesioniști, specializați în domeniul natației și al sportului, prin școli, universități, mastere și cariere sportive. Filosofia clubului este aplicată de fiecare dintre antrenorii noștri.

În 2023, clubul Înoată cu Andrei a ajuns la 200 de cursanți lunar, în două bazine de înot din București și Ilfov. 

Mulțumim cursanților noștri pentru că rămân alături de noi și pentru că înțeleg cât de important este sportul pentru noua generație.

 

ce abordare avem?

Ne place să formăm o relație de prietenie cu fiecare cursant, pentru că în felul acesta putem să îi ajutăm să învețe să înoate mai natural. Primii pași sunt extrem de importanți, iar din experiența noastră, dacă înveți lucrurile noi, bine, din prima, rămân bine învățate pe viață.

Suntem atenți la socializarea dintre cursanți, la modul în care abordează exercițiile de înot, dar și la modul în care se conectează cu mediul nou în care se află. Regulile se învață rapid și au ca și importanță principală, siguranța fiecărui cursant.

Susținem activ o comunicare corectă cu părinții cursanților, pentru a ține pasul cu evoluția lor.

Niciun antrenament nu este asemănător, fiecare copil este diferit și special, dar prin  experința noastră facem fiecare antrenament personalizat.

garantam calitate la cursurile de inot