Prima sedinta de inot pentru un adult incepator

Cum arata prima sedinta de inot pentru un adult incepator?

 

Niciodată nu e prea târziu să te apuci de ceva nou, iar sportul nu face excepție. Dimpotrivă, vei simți efectele benefice ale mișcării încă de la primul antrenament. Așa că te încurajăm să participi chiar azi la cursurile de înot pentru adulți la clubul Înoată cu Andrei.

 

Cum se desfasoara?

Ei bine, înainte de toate, trebuie să vrei să înoți – înțelege care este motivația ta și de ce ai amânat să faci asta până acum. Poate nu ai avut timp, poate îți este teamă de apă, poate nu ești prieten cu sportul. Indiferent de motiv, nu îl lăsa să stea între tine și dorința de a te bucura de apă!

Apoi, alege-ți un abonament potrivit și fă o programare pentru lecția ta de înot. Știai că poți să îți alegi singur instructorul? Dacă nu știi alături de cine să pășești pe acest drum, stai fără griji! Îți vom recomanda noi pe cineva. Toți instructorii noștri sunt profesioniști!

Urmează apoi să vii la bazin! Te vom aștepta, răspunzându-ți la toate întrebările arzătoare pe care le ai. Dacă până acum ți-a fost frică să intri în apă, poți conta pe noi că te vom ajuta să prinzi curaj! Te vom însoți la fiecare pas cu materiale ajutătoare, dar și sfaturi. Calmul și înțelegerea sunt punctele noastre forte. În plus, îți vom spune și tot ceea ce vom face în lecția ce urmează pentru a te lua prin surprindere.

(Afla mai multe)

Prima sedinta, multe emotii!

Mai întâi de toate, ne vom acomoda cu noul mediu. Vei vedea și tu că bazinul nu este un loc atât de înspăimântător precum pare. Vom face câteva scufundări pentru a te obișnui cu apa, aproape de margine. Apoi începem să ne mișcăm în apă, pășind ca pe uscat.

Vor urma natural primele scufundări și exerciții de respirație. Când vine vorba de scufundări, multe persoane intră în panică și îi vezi practic cum dau înapoi. Nu-ți fă griji pentru că nu vom merge în adâncurile mării, ci doar vom studia totul cu ochii – vei vedea care este mediul în care te afli și vei putea să îl studiezi în detaliu.

Da-ti voie sa fii incepator orice varsta ai avea!

În scurt timp, vei veni aici cu multă plăcere și vei aștepta cu nerăbdare fiecare lecție de înot. După cum am precizat și în cartea Înotul: sănătate de la 1 la 100 de ani (o găsești aici – https://inoatacuandrei.ro/inotul-sanatate-100-ani/), antrenamentul va deveni o recompensă pe care ți-o oferi singur după o zi sau o săptămână de muncă. Însă va fi diferit de mediul de la birou – aici nu sunt deadline-uri, nici penalizări sau ședințe urgente. Lecțiile de înot sunt timpul tău cu tine, corpul tău și sănătatea ta.

Sper ca ti-a placut acest articol. Distribuie-l prietenilor tai care vor sa invete sa inoate sau sa vina cu copiii la cursurile de inot.

inoata-cu-andrei-vacanta-la-mare

Vara la mare

VACANȚĂ LA MARE – COPILUL TĂU ȘTIE SĂ ÎNOATE?   Vara este cel mai iubit anotimp de către cei mici – căldura este mare, la