Regulament Alexandreea

Pentru confortul si securitatea dumneavoastra, va rugam sa cititi cu atentie si sa respectati prezentul

REGULAMENT

 
 

zate 1. Membru al Clubului poate deveni orice cetatean care a implinit varsta de 18 ani,in urma semnanarii contractului,completarii datelor,a declaratiilor,fotografierii si dupa achitarea costului serviciilor in conformitate cu tipul de abonament achizitionat.In cazul minorilor este necesar si acordul scris al tutorelui legal,prin semnarea contractului si a actului aditional care consta in semnarea pe proprie raspundere a DECLARATIEI PARINTELUI PENTRU COPILUL MINOR.In caz contrar accesul in Club fiindu-i strict interzis.

2. Accesul in Club se face pe baza legitimatiei de membru,care se elibereaza numai in cazul prezentarii C.I / B.I / PASAPORT,in urma semnarii contractului cu Clubul si dupa achitareea serviciilor contractate.Beneficiarul este obligat sa prezinte legitimatia de membru la intrarea pe teritoriului Clubului,la intrarea in parcare si sa se inregistreze in mod obligatoriu la receptie.Beneficiarul este obligat sa prezinte la solicitarea angajatilor Clubului, legitimatia de membru sau numarul de la dulap.

3. In cazul pierderii sau deteriorarii legitimatiei de membru,a cheii de la vestiar,a prosopului sau a unui alt bun inventar al Clubului,beneficiarul este obligat sa compenseze paguba cauzata in marimea valorii stabilite de catre Club dupa cum urmeaza : reemitere card membru / 10 euro, cheie cuseta – bratara acces / 25 euro , alte bunuri distruse conform pretului necesar inlocuirii . In caz contrar, Clubul este autorizat sa retraga calitatea de membru a Beneficiarului fara nici o alta pretentie din partea acestuia.

4. In perioada aflarii in Club, lucrurile Beneficiarului trebuie sa se pastreze in dulapurile vestiarului.Clubul nu isi asuma raspunderea pentru lucrurile lasate pe teritoriul Clubului.La finalul antrenamentului Beneficiarul este obligat sa elibereze dulapurile de lucrurile personale si sa returneze cheia la receptie.

5. Antrenamentele in echipa au loc in Club numai in intervalul orar stabilit de catre manager.Managerul este singurul in drept de a efectua modificari sau completari in programul orelor de antrenament si sa schimbe instructorul indicat in orarul de antrenament.In scopul evitarii accidentarilor dar si din respect pentru ceilalti participanti la ora,Beneficiarul este obligat sa se prezinte fara intarziere la orele de antrenament.In timpul antrenamentelor de grup in piscine,Clubul este in drept sa limiteze zona de inot.Parintii sau persoanele care insotesc copii isi asuma in mod personal responsabilitatea pentru acestia pe teritoriul Clubului.

6. Beneficiarul,prin intermediul tipului de abonament incheiat,este in drept de a aduce cu sine,pe teritoriul Clubului,persoane in calitate de INVITATI*,si isi asuma responsabilitatea pentru respectarea Regulamentului de catre persoanele invitate precum si pentru eventualele daune cauzate de acestea inventarului Clubului,in valoarea sumei daunei pricinuite. Clubului este in drept sa stabileasca valoarea pagubelor pricinuite.Pentru serviciile suplimentare,Beneficiarul trebuie sa achite anticipat controvaloarea acestora conform ofertei de preturi a Clubului. Serviciile achitate si neconsumate in intervalul stabilit nu mai pot fi consumate ulterior, iar mijloacele banesti pentru neutilizarea serviciilor si / sau perioadei de timp nu se ramburseaza. 

*Invitatiile incluse in abonamentele cu acces nelimitat NU pot fi utilizate de catre titular, abonatii existenti sau fosti abonati ai clubului

7. Clubul este in drept ca, in perioada derularii Contractului, sa schimbe costul serviciilor suplimentare sau stractura echipei de antrenori.

8. In cazul serviciilor care necesita programare,ordinea de prioritate in consum este data de programare.

9. In timpul desfasurarii masurilor de reparatii si de ingienizare,Clubul este in drept sa limiteze zona destinata antrenamentelor si sa inchida unele zone in timpul desfasurarii unor masuri si / sau reparatiilor,lucrarilor de profilaxie,etc.

10. Beneficiarul este in drept sa utilizeze zona de parcare auto a Clubului in perioada frecventarii Clubului ,dar nu mai mult .Ocuparea parcarii pe perioada in care beneficiarul nu este in incinta Clubului se taxeaza cu 10 E/ora. Clubul nu isi asuma responsabilitatea pentru pastrarea automobilului Beneficiarului in parcarea auto a Clubului,sau pentru obiectele care se afla in el.

11. Clubul isi rezerva dreptul de a fotografia si inregistra video in scop promotional,fara ca aceste activitati sa dea nastere vreunui drept pentru Beneficiar.

12. Prin semnarea contractului Beneficiarul este obligat sa respecte regulile fiecarei zone a Clubului luate in parte si sa paraseasca teritoriul Clubului in conformitate cu intervalul orar stabilit si afisat la receptia Clubului.

RISCURI DE ACCIDENTARE IN INCINTA CLUBULUI:

 
 

1. Atentie la trepte si la gresia umeda ! puteti aluneca!

2. Nu atingeti firele electirce! Pericol de electrocutare!

3. Nu vorbiti la telefon,nu urcati si nu coborati de pe banda de alergare cand aceasta este in functiune!

4. Nu stati in raza aparatului folosit de o alta persoana!

5. Nu depasiti viteza maxima pe care o puteti utiliza la benziile de alergat!

6 .Atentie la cablurile,scripetii ori greutatile suspendate sau in miscare!

7. Atentie la incarcarea cu greutati mari a aparatelor!

8. Este interzis lucrul cu greutati libere fara persoana de asistenta!

INTERDICTII SI REGULI ALE CLUBULUI

NERESPECTAREA LOR DUC AUTOMAT LA ANULAREA CARDULUI DE MEMBRU

 
 

a) Orice conflict violent in incinta Clubului.

b) Insusirea fara drept a unor obiecte apartinand altor persoane.

c) Vanzarea / cumpararea / consumul / posesia de droguri sau orice alte substante interzise prin lege.

d) Accesul in Club a persoanelor cu boli de piele sau contagioase care pun in pericol sanatatea celorlalti membri ai Clubului

e) Incredintarea unei persoane straine de Club a cardului personalizat.

f) Intrarea pe o usa deschisa de un alt membru fara folosirea cardului sau a bratarii de acces pentru identificarea individuala este strict interzisa.

INTERDICTII SI REGULI ALE CLUBULUI

NERESPECATREA LOR REPETATA DUC LA SUSPENDAREA SI ANULAREA CARDULUI DE MEMBRU

 
 

a) Nerespectarea indicatiilor personalului, referitoare la interdictii si recomandari.

b) Intrarea pe usa deschisa de un alt membru, fara identificarea persoanei in cauza.

c) Intrarea in Club cu lucruri de vanzare, cu mostre, cu material publicitar, pentru a rectruta sau intervieva persoane fara autorizatie scrisa din partea Clubului.

d) Intrarea in Club cu animale de compania.

e) Comportament neadecvat si limbaj necorespunzator.

f) Nerespectarea igienei.