Regulament Complexul Olimpic de Natație Otopeni

(1) REGULI DE ACCES ÎN COMPLEXUL OLIMPIC OTOPENI

● Accesul în incinta Complexului Olimpic de Natație Otopeni se face prin zona Recepției aflată la Poarta Numărul 3, din zona recepției faceți accesul în vestiarul de Agrement unde vă puteți schimba și unde vă puteți lăsa hainele de schimb, in dulapurile cu cifru.
● Modalitatea de utilizarea a dulapurilor cu cifru este extrem de facilă, după ce introduceți toate lucrurile dumneavoastră în dulap, închideți ușa și apăsați butonul OK urmat de 4 cifre pe care le alegeți dumnevoastră. După ce ați introdus codul preferat, rotiți mânerul pentru a bloca dulapul.
● Accesul cu autovehicule în curtea interioară este permis numai în limita locurilor destinate parcării, fără obturarea sau blocarea căilor de acces.
● Însoțitorii cursanților au acces numai în spațiul de așteptare și la grupul sanitar, cu excepția însoțitorilor copiilor cu vârsta de până la 14 ani.
● Însoțitorii cursantului pot participa la cursul de înot doar dacă achiziționează de la recepție o intrare în zona de Agrement și privește de la distanță cursul de înot.
● Vă recomandăm să nu fiți prezenți în apropierea copilului dumneavoastră, pentru că atenția la curs se va schimba și noi nu vă mai putem oferi aceleași rezultate. Cursul de înot este foarte asemănător unui curs școlar, iar nivelul celor începători este foarte asemănător cu școala primară, iar ei trebuie să fie atenți și concentrați la antrenor, pentru cele 50 de minute de curs, pentru a înțelege și pentru a învăța cât mai natural și corect.
● Antrenorul dumneavoastră de înot va fi prezent în vestiar, cu 5 minute înainte de startul ședinței de înot și va prelua cursanții către bazin.
● Pentru cursanții mai mici de 4 ani, este necesară prezentarea certificatului de naștere la prima ședință de înot.

(2) REGULI DE IGIENĂ

● Vă recomandăm să încurajați copiii să utilizeze grupul sanitar înainte de ședința de înot, pentru a nu pierde timp important din cursul de înot.
● Pe durata cursului de înot vă recomandăm să folosiți o cască de înot, care vă protejează părul și care vă oferă un confort plăcut în timp ce înotați.

(3) PROGRAMAREA ȘI ANULAREA CURSULUI DE ÎNOT

● Valabilitatea abonamentului dumneavoastră este de 45 de zile de la startul primei ședințe de înot. Este important să ne încadrăm în cele 45 de zile, altfel suntem nevoiți să anulăm abonamentul dumneavoastră.
● Cursul de înot are un program fix, stabilit de dumneavoastră și antrenorul de înot. Unde este posibil, puteți modifica ora și ziua cursului, cu confirmarea antrenorului dumneavoastră.
● Programarea cursurilor de înot trebuie stabilită cu minim 48h înainte, direct cu antrenorul dumnevoastră.
● Anularea ședinței de înot este posibilă cu maxim 24h înainte de ora stabilită în prealabil și poate fi recuperată în maxim 10 zile.
● Dacă anulați ședința de înot cu câteva ore înainte de programare, ne puneți într-o situație complicată față de antrenori și de programarea confirmată în locația Otopeni, iar această situație poate duce la pierderea ședinței de înot din abonament.
● Durata cursului de înot este de 50 de minute, startul find întotdeauna la ora exactă.
● Dacă întârziați la cursul de înot, veți pierde partea de încălzire sportivă, însă nu veți pierde cursul în întregime.
● Veți putea veni la cursul de înot dacă întârziați, dar acesta se va termina întotdeauna la ora stabilită în prealabil. (Unde este posibil, vom încerca să efectuăm cursul complet de 50minute)

(4) CUM PUTEM COMUNICA

● Pentru orice informație despre cursul de înot, evoluția cursantului, feedback-ul antrenorului și etapele de învățare, veți comunica direct cu antrenorul dumnevoastră de înot.
● Pentru oferte, solicitări, feedback, plângeri, nemulțumiri, vă rugăm să luați legătura cu Managerul General Andrei Cozariuc la 0726922692 sau contact@inoatacuandrei.ro
● Pentru a afla mai multe despre Înoată cu Andrei vă învităm să ne urmăriți activitatea pe Facebook, Instagram, YouTube și pe www.inoatacuandrei.ro


Vă mulțumim pentru înțelegere!
Ne dorim să aveți o experiență cât mai frumoasă și calitativă la cursul de înot.