Termenii si conditiile

VA RUGAM SA CITITI CU ATENTIE POLITICA COMPANIEI NOASTRE PRIVIND RETURUL PRODUSELOR.

Tipul de retur sau schimb

Compania noastra va ofera o rambursare completa sau schimbarea produsului achizitionat.

Conditiile necesare pentru returnarea produselor

Produsele pot fi returnate in termen de 30 de zile prin curier sau predate personal la locatia companiei noastre, fara cost suplimentar.

Produsele trebuie sa includa ambalajul, sa nu prezinte urme de uzura sau modificari ale produsului intial.

Serviciile achizitionate beneficiaza de un retur complet al serviciilor neefectuate, daca solicitati in primele 30 de zile de la data de achizitie,  un retur al cursurilor de inot, daca nu sunteti multumiti de serviciile oferite.

Perioada de retur sau schimb

Perioada de retur a produselor este de 30 de zile din data de primire a coletului, sau din momentul in care ati achizionat electronic unul dintre serviciile noastre.

Costurile de exepediere retur

Compania noastra suporta integral costul de exepediere al returului dumneavoastra.

Instructiuni de expediere retur pentru produse

Impachetati produsul in ambalajul initial, contactati-ne prin email, va confirmam returul si va trimitem awb-ul pentru expediere si impreuna finalizam pasi necesari pentru un retur de succes.

Imediat ce comanda se intoarce la noi, va fi analizata si in termen de maxim 24h veti primi un raspuns. 

Imediat dupa ce va oferim un raspuns, vom returna banii catre IBAN-ul ales de dumneavoastra in formularul de retur si va punem la dispozitie prin email, confirmarea platii bancare de retur. Compania noastra foloseste serviciie Libra Bank.

Ce se intampla daca este refuzat returul?

Daca produsul pe care l-ati achizionat este returnat cu deteriorari, cu urme serioase de folosire si cu imposibilitatea de a fi repus din nou in vanzare, produsul va fi exepediat inapoi catre dumneavoastra, fara niciun cost de transport.