antrenor personal de inot

inoata-cu-andrei

andrei cozariuc

autorul cărții - înotul, sănătate de la 1 la 100 ani

Educatie si formare

Facultatea de Educatie Fizica si Sport

Scoala Nationala de Antrenori

Aptitudini si competente profesionale

  • Cariera de sportiv pe durata careia a adunat premii la concursuri, campionate, cantonamente desfasurate atat in Romania, cat si in alte tari
  • Experienta atat ca sportiv, cat si ca antrenor
  • Fondator metoda lui Andrei, o tehnica care imbina cu succes notiuni de sport, psihologie si cunostinte de inot
  • In 2018 am infiintat clubul Înoată cu Andrei unde, impreuna cu o echipa de oameni pasionati, invata copiii sa-si invinga frica, sa facă sport si sa aiba un stil de viata sanatos

Despre mine

Eu sunt Andrei Cozariuc. Vreau ca oamenii să vadă o nouă cale prin care inițierea la înot dă rezultate pentru toate categoriile de oameni, de la bebeluși, tineri adulți și chiar adulți vârstnici. De asemenea, vreau să arăt cum pot avea siguranța că vor scăpa de frica de apă cu ajutorului unui antrenor personal.

Viziunea mea

Dorința mea e să-i ajut pe cei care vor să invețe, folosind metode și tehnici noi de abordare, mai ales pentru cei mai temători dintre cursanți, pentru că frica de apă este foarte apăsătoare.

abordare

Sunt convins că înotul trebuie să facă parte din primele lucruri pe care le deprindem în viață, alături de mers, vorbit, scris și citit. Înotul ar trebui să fie considerat fundamental pentru educația copiiilor încă de când aceștia sunt bebeluși.
Previous
Next