M-AM CALIFICAT LA ROMA 2022

Cum a fost la Campionatul Național de Înot din Reșița 2022?

 

Cu ceva timp în urmă, îți povesteam despre competițiile sportive și cât de faine sunt acestea. Emoții de toate felurile, aplauze, exclamații și lacrimi de bucurie…pe scurt, tot ce înseamnă un campionat de înot!

Pe blog am scris despre Campionatul Național de Înot Masters care s-a desfășurat la Reșița pe 14-15 mai.

Articolul îl găsești aici (https://inoatacuandrei.ro/concurs-de-inot-masters/) , locul unde vorbim despre înot și promovăm un stil de viață sănătos.

Desfășurarea competiției de înot

Ziua de 14 mai a sosit repede. Poate chiar prea repede pentru toți cei entuziasmați și emoționați.

Echipa noastră pleacă de la București alături de alți 5 antrenori ai echipei Bluemarin Sport Club: Andreea Bălan, Adriana Pache, Bogdan Marin, Florin Ene și Flavius Zaharia.

În Reșița, cel de-al șaptelea membru al lotului de masters ni s-a alăturat. Este vorba despre domnul Emil Stoenescu, cel mai vârstnic concurent. La doar 93 de ani, domnul Emil este un om deosebit de puternic și fascinant, o persoană de la care poți învăța multe. În plus, domnul Stoenescu este un adevărat model!

După un drum de 9 ore cu mașina, ne-am odihnit, am mâncat bine de tot și ne-am pregătit pentru ziua 1 a competiției.

Ce înseamnă asta? Fiecare dintre ei a participat la probele de înot favorite și pentru care s-a pregătit, încercând să obțină un rezultat cât mai bun.

Primele rezultate nu au încetat să apară – echipa Bluemarin Sport Club a reușit să câștige mai multe medalii, aducând uriașe satisfacții pentru fiecare dintre noi. La finalul zilei 1, ne-am bucurat de proba de ștafetă a băieților, 4×50 m liber, unde am câștigat bronzul după o cursă foarte frumoasă.

Tot în cadrul zilei nr.1, Andrei Cozariuc, concurent la proba de 50 m fluture, a obținut timpul de 32.00, calificându-se astfel la Campionatul de Înot Masters.

Stați de aproape – acesta va avea loc în luna august la Roma, Italia. Alături de el vor merge și cei din echipa Bluemarin Sport Club și se vor bucura de o importantă competiție.

Urmărește-ne blogul: vom reveni cu detalii despre înscrierea oficială la competiție, precum și despre antrenamentele specifice ce vor urma.

Ziua 2 a început în forță – sportivii-antrenori au obținut medalii la toate probele la care au concurat. Cea mai interesantă rămâne, însă, ștafeta de băieți 4x50m mix (spate, bras, fluture, craul), probă unde Flavius Zaharia, Bogdan Marin, Andrei Cozariuc și Florin Ene au câștigat medalia de argint.

Reșița, mulțumim !

La finalul competiției, am fost bucuroși nu doar de medaliile câștigate, ci de întreaga experiență în sine.

Ne-a plăcut mult modul în care a fost organizat concursul de înot, de gazda noastră, Reșița, de bazinul frumos cu care ne-a primit, bazin demn de o competiție națională.

Astfel, ținem să mulțumim Reșița Residence pentru o găzduire modernă, frumoasă și completă!

Ne-am întors acasă extrem de bucuroși și recunoscători pentru experiența frumoasă.

Ne vedem la următorul concurs!

Sper ca ti-a placut acest articol. Distribuie-l prietenilor tai care vor sa invete sa inoate sau sa vina cu copiii la cursurile de inot.

inoata-cu-andrei-vacanta-la-mare

Vara la mare

VACANȚĂ LA MARE – COPILUL TĂU ȘTIE SĂ ÎNOATE?   Vara este cel mai iubit anotimp de către cei mici – căldura este mare, la