INOTUL – Sanatate de la 1 la 100 ani

 

Inotul: sanatate de la 1 la 100 de ani este o adevarata enciclopedie care trebuie să aiba loc de cinste în biblioteca tuturor sportivilor, putand fi rasfoită mereu, chiar si in zilele in care nu ai antrenament, dar ii este dor de sportul preferat. Vei gasi in paginile acestei carti doza de motivatie de care ai nevoie, dar si raspunsuri la intrebari pe care nici macar nu stiai ca le ai!

Vrei sa stii totul despre aceasta carte indispensabila celor care practica inotul, dar si a celor care iubesc tot ceea ce tine de miscare si stil de viata sanatos?

CARTE – INOTUL – SANATATE DE LA 1 LA 100 ANI

1. Ce trebuie sa stii despre autor?

Pana la a fi un antrenor de inot desavarsit, Andrei Cozariuc a trecut prin toate etapele – incepator, intermediar, avansat, profesionist. S-a confruntat cu aceleasi sentimente – frica, emotii, timiditate, a lucrat cu antrenori diversi (mai mult sau mai putin pregatiti sau cunoscatori de psihologie), dar dragostea pentru inot a fost cea cea l-a facut sa mearga mai departe.

Anii de experienta, zecile si miile de ore de antrenamente, competitii, campionate si cantonamente, dar si cunostintele acumulate trebuie transmise mai departe, iar acest lucru se poate face prin intermediul meseriei de antrenor, dar si de autor. Cartea vine ca o completare a ceea ce se intampla dupa ce parasesti bazinul de inot, te motiveaza si te ajuta sa afli mult mai multe lucruri despre acest sport minunat.

Calificarile lui Andrei nu fac decat sa accentueze profesionalismul de care da dovada, pregatirea sa incepand inca din timpul scolii. A urmat liceul ,,Emil Racovita” din Bucuresti, iar aceasta institutie l-a adus mai aproape de sport, participand la concursuri si cantonamente, atat in tara, cat si in afara ei. După cum era de asteptat, Facultatea de Educatie Fizica si Sport a fost urmatoarea pe lista, frumos completata de Scoala Nationala de Antrenori. Pana si experienta din strainatate, in Marea Britanie mai exact, l-a adus aproape de sport, locul de munca in cadrul companiei Adidas facandu-l sa inteleaga echipamentele sportive si cum sa le aleaga pe cele potrivite pentru el si sportivii sai.

Din anul 2018 a luat nastere cel mai modern club de inot din Bucuresti – Inoată cu Andrei care creste frumos de la an la an. Toti copii care se inscriu aici reusesc sa se indragosteasca de acest sport si sa inceapa o frumoasa cariera sportiva, avandu-l drept exemplu pe antrenorul Andrei Cozariuc.

2. Descriere

Ce vei găsi în Inotul: sanatate de la 1 la 100 de ani ?

Numai informații prețioase pentru că aici vei afla:

 • Structura metodei lui Andrei, o modalitate nouă și interesantă de abordare a lecțiilor de înot care își propune (și reușește!) să schimbe viața oamenilor
 • Povești emoționante și motivaționale ale copiilor care au depășit frica de apă și au venit cu entuziasm și la a doua, a treia și chiar la restul lecțiilor de înot
 • Studii în domeniu explicate pe înțelesul tuturor, astfel încât tu să fii la curent cu ultimele noutăți în ceea ce privește înotul
 • Detalii despre toate echipamentele moderne de care antrenorul se folosește în timpul lecțiilor de înot
 • Portretul antrenorului de înot care te va ajuta să știi dacă educatorul tău este sau nu pregătit și potrivit pentru tine
 • Argumente pentru motto-ul nostru – bebelușii, membri așteptați ai clubului Înoată cu Andrei
 • Beneficiile înotului pentru toate categoriile de vârstă
 • Curaj pentru a te apuca de înot chiar dacă ești în categoria adult (niciodată nu e prea târziu)
 • Lista cu tot echipamentul de înot de care ai nevoie (+ explicații care să te ajute în alegerea și folosirea sa)
 • Tipurile de antrenamente și, negru pe alb, avantajele și dezavantajele fiecărui tip (individual, de grup)

3. Cui i se adreseaza aceasta carte?

Această carte este potrivită pentru:

 • Copii pentru că îi va învăța despre înot și antrenamente, despre cum ar trebui să fie un antrenor și ce așteptări să aibă de la acesta. În plus, povestioarele din carte îi pot motiva și inspira.
 • Adulți pentru că le vorbește despre efectele benefice ale acestui sport de care te poți bucura la orice vârstă. Indiferent de scuzele și chiar fricile de până acum, înotul se poate învăța și practica cu plăcere.
 • Părinților care doresc să îi înscrie pe cei mici la cursurile de înot și să îi învețe nu doar un sport, ci un stil de viață. Le vor crea o copilărie de neuitat pentru că cei mici vor crea amintiri la antrenamente, competiții și viitoare cantonamente.
 • Antrenorilor care sunt mereu în căutare de metode inovative, povești de succes și informații utile pentru a crea antrenamente de neuitat.

Cei mai buni profesori! Fetița mea a învățat să înoate cu zâmbetul pe buze. 💖💖💖 Mulțumim Andrei!

inoata-cu-andrei-vacanta-la-mare

Vara la mare

VACANȚĂ LA MARE – COPILUL TĂU ȘTIE SĂ ÎNOATE?   Vara este cel mai iubit anotimp de către cei mici – căldura este mare, la