De ce sa platesti cursul de inot cu cardul online?

 

Tehnologia ne-a devenit cel mai bun prieten, fie că recunoaștem, fie că nu. Suntem înconjurați de ea, de la școala și cursurile desfășurate online, serviciul și până la folosirea diferitelor aplicații sau căutarea unor filme sau rețete.

Chiar și la înot ne folosim de avantajele tehnologiei – în acest moment ne citești blogul, ne poți urmări pe Facebook (https://www.facebook.com/inoatacuandrei) și pe Instagram (https://www.instagram.com/inoatacuandrei/) , iar aparatura minunată din ziua de azi ne ajută să îi facem celui mic poze la cursurile de înot, imagini pe care le vei păstra ca amintire.

Sigur, simplu si rapid

Cel mai nou mod prin care noi ne bucurăm de tehnologie este prin modalitatea de plată cu cardul. Îți pot trece prin minte diverse întrebări: este sigur? Se pot returna banii? Ce comision trebuie să plătesc? Ei bine, tocmai pentru tine este acest articol în care îți explic tot ceea ce trebuie să știi despre această modalitate de plată.

Cum stiu ca este sigur sa platesc online?

Plățile online sunt simple de făcut, îți iei de o grijă și plătești în siguranță. Serviciul nostru de plată cu cardul este realizat prin LibraPay, opțiune oferită de LibraBank.

De pe site-ul nostru poți achiziționa cursuri de înot (sunt atât de multe opțiuni încât sigur vei găsi ceea ce ți se potrivește!), dar și produsele Înoată cu Andrei. Adaugi în coș tot ceea ce îți dorești, iar la final vei alege modalitatea de plată online cu card bancar. Aici (https://www.instagram.com/p/CaUTDN-DoKo/) vei găsi un videoclip demonstrativ care te învață să pas cu pas cum să faci acest lucru.

Cum rămâne cu abonamentele de înot și programarea primei lecții? Stai fără grijă – după ce achiziționezi cursurile de înot, vei primi un abonament virtual pe adresa de email completată. Apoi va urma alegerea antrenorului și, desigur, programarea primei ședințe! 😊

0 Comisioane la fiecare tranzactie

Sună bine viitorul, nu-i așa? Tocmai de aceea Înoată cu Andrei susține tehnologia și modernizarea digitală. Prin acestea vă facem accesul la cursurile de înot, dar și la produsele noastre să fie mult mai ușor. În plus, partea cea mai bună este că NU există comision de tranzacție, așa că nu trebuie să îți faci griji cu privire la costuri suplimentare.

In concluzie, deiciza iti apartine.

Așadar, tu ce abonament (https://inoatacuandrei.ro/magazin/) de înot alegi să achiziționezi cu cardul bancar?

P.S. Dacă ai nelămuriri cu privire la rubrica de termeni și condiții, dar și politica de retur a produselor, te invit să consulți rubrica (https://inoatacuandrei.ro/termenii-si-conditiile/) termeni și condiții.

Sper ca ti-a placut acest articol. Distribuie-l prietenilor tai care vor sa invete sa inoate sau sa vina cu copiii la cursurile de inot.

inoata-cu-andrei-vacanta-la-mare

Vara la mare

VACANȚĂ LA MARE – COPILUL TĂU ȘTIE SĂ ÎNOATE?   Vara este cel mai iubit anotimp de către cei mici – căldura este mare, la