CUM A FOST LA PRIMA EDIȚIE A CUPEI DE ÎNOT ICA 2022?

 

Pe data de 26 iunie 2022, plini de emoții, dar și de curiozitate, sportivii clubului Înoată cu Andrei, Alexandreea Fitness & SPA și Gabriela Enache au gustat dintr-o experiență similară unui concurs de înot, alături de sportivii . 

Cupa ICA a fost organizată de clubul nostru de înot și s-a adresat cursanților cu vârsta între 5 și 12 ani.

Vrei să știi cum a fost? Îți povestim noi totul în cele ce urmează, dar mai întâi îți oferim câteva indicii – a fost despre înot, bucurie, prietenie și motivație!

De ce participăm la competiții de înot?

Înotul este o activitate perfectă pentru toată lumea, indiferent de vârstă sau condiție fizică. Poți alege să participi la antrenamente doar pentru a te menține în formă și pentru a te relaxa, dar poți să practici acest sport și la un nivel de performanță. Indiferent de ceea ce alegi, trebuie să participi la o competiție de înot măcar o dată în viață!

De ce? Ei bine, ai ocazia să cunoști membrii din alte cluburi sportive sau să îți cunoști mai bine colegii de antrenament. Socializarea este unul dintre motivele care adună oamenii împreună la concursuri sportive pentru că nimic nu e mai plăcut decât să întâlnești oameni care au aceeași pasiuni ca tine!

Un alt motiv pe care noi îl alegem este cel legat de performanța sportivă. Am oferit fiecărui sportiv ocazia să se testeze, într-un mod distractiv, dar care îl va responsabiliza și motiva să devină din ce în ce mai competitiv.

Cum s-a desfășurat competiția?

Cupa de înot ICA a avut loc la piscina Alexandreea Fitness & SPA, locul unde ne antrenăm săptămânal.

La competiție au participat sportivi care fac parte din clubul Înoată cu Andrei, Alexandreea Fitness & SPA și Cursuri Înot Gabriela Enache.

Fiecare sportiv a participat la 2 probe, în funcție de categoria sa de vârstă. În plus, fiecare participant a fost însoțit, sprijinit și încurajat de antrenorul său personal pe toată durata competiției. 

Părinții au fost și ei invitați și au avut ocazia să vadă pentru prima dată cum copiii lor participă la un concurs de înot amator și să observe cât de bine se descurcă cei mici, bucurându-se pentru fiecare victorie. 

Încă un plus adus relației antrenor – sportiv – părinte, relație la care noi ținem atât de mult.

După muncă și răsplată!

Cu ajutorul partenerilor noștri de la Finis, producător de echipament de înot, am reușit să oferim premii frumoase micilor campioni. Fiecare sportiv a primit un premiu special de mențiune și o diplomă de participare la prima ediție a cupei ICA.

Alături de noi în acest eveniment au fost și Sport House  Cursuri Greaca  Mood Optic 

Promisiunea noastră pentru viitorul copiiilor

Prima ediție a cupei de înot ICA a fost un real succes!

Mulțumim participanților, părinților, antrenorilor și sponsorilor. Dacă încă nu ai participat, stai fără griji! Nu ne vom opri aici – vom organiza această competiție de 2 ori pe an.

Vă așteptăm și în octombrie, urmând ca a doua ediție să fie și mai frumoasă, dar și mai distractivă!

Până atunci, tu poți să te antrenezi, alegând cursurile de înot potrivite pentru tine. Iar despre noi poți afla urmărindu-ne pe rețelele de socializare, locul unde povestim prin imagini și text antrenamentele, experiențele și reușitele de care ne bucurăm.

Sper ca ti-a placut acest articol. Distribuie-l prietenilor tai care vor sa invete sa inoate sau sa vina cu copiii la cursurile de inot.

inoata-cu-andrei-vacanta-la-mare

Vara la mare

VACANȚĂ LA MARE – COPILUL TĂU ȘTIE SĂ ÎNOATE?   Vara este cel mai iubit anotimp de către cei mici – căldura este mare, la